Bedrijfswebsite

Wat ooit begon als een klein CMS, is uitgegroeid tot één van de grootste platforms op de markt. Met WordPress bepaal je tot in detail de vormgeving en inhoud van jouw bedrijfswebsite. Ook heb je een ruime keuze uit integraties en plug-ins en altijd een responsive design voor de optimale gebruikerservaring. Onze specialisten ontwikkelen WordPress-websites van alle formaten én voorzien van de functionaliteit die jij zoekt.

Jouw professionele website ontwikkelen

Waarom kiezen voor een WordPress bedrijfswebsite?

Diverse plug-ins beschikbaar

WordPress staat bekend om haar open source-systeem en veelzijdigheid. De plug-ins en koppelingen maken het mogelijk om eenvoudig extra functionaliteiten binnen jouw website te implementeren.

Goed vindbaar in zoekmachines

WordPress websites laden razendsnel. Dit heeft een positieve invloed op je online vindbaarheid. Met de juiste website structuur, uitbreidingsmogelijkheden en sterke SEO teksten rank je nog beter in zoekmachines.

Geschikt voor iedere device

Het unieke ontwerp van WordPress is gebruiksvriendelijk en responsive. De navigatie en leesbaarheid wordt automatisch aangepast aan de afmetingen van elk scherm. Zo is jouw website bruikbaar op iedere device.

Een WordPress-website blijf je ook in de toekomst nog gemakkelijk doorontwikkelen

We gaan graag voor jou aan de slag!

Neem contact op
Professioneel web development op maat

Strategie

Bedenk voordat je verschillende plug-ins gaat installeren waar deze voor moeten dienen. Zet elementen op jouw website strategisch in met heldere doelen voor ogen. Dan versterkt het elkaar enorm.

UX/UI design

Via onderzoek, testen en doorontwikkelen zorgen we voor verfrissende designs en zetten we knelpunten om tot oplossingen. Altijd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en de beste beleving voor jouw klanten.

Copywriting

Voor zoekmachines is unieke en relevante content zeer aantrekkelijk. Dit leidt tot een hogere positie voor jouw website. Met het oog op online vindbaarheid, zijn de teksten altijd SEO-geoptimaliseerd.

Data & analytics

De statistieken van jouw bedrijfswebsite houd je bij via data & analytics. Je krijgt inzicht in de herkomst van je bezoekers, weet welke pagina’s goed presteren en juist ook waar verbetering nodig is.

Search engine optimization

De beste website is een website die goed vindbaar is. Met de juiste structuur bouwen we een website die technische volledig zoekmachinevriendelijk is. Zo bereik jij de meest relevante bezoekers.

Conversie optimalisatie

Bij de ontwikkeling van een website of webshop draait alles om conversie en een gemakkelijk bestelproces. Op deze manier laten we de omzet groeien en klanten écht converteren.

Onderhoud & hosting

Structureel onderhoud van jouw website is een must. Via een onderhouds- en hostingovereenkomst waarborgen wij de snelheid en blijft de website veilig en up-to-date.

Technologie waar we op vertrouwen

Voor het ontwikkelen van jouw bedrijfswebsite gebruiken wij verschillende technieken. Dit komt allemaal samen in een stabiele geoptimaliseerde website.

 • Een nieuwe website voor Securex

  Bekijk deze case

  Full Service Digital Marketing voor 1BOX

  Bekijk deze case

  Een nieuwe website voor Securex

  Bekijk deze case

  Full Service Digital Marketing voor 1BOX

  Bekijk deze case

  Een toekomstbestendige bedrijfswebsite?

  Met WordPress bezit je een website met een gebruiksvriendelijk design, die goed vindbaar is en met uitgebreide mogelijkheden voor koppelingen en plug-ins. Zo blijft je website continu in ontwikkeling.

  Dune Jharap Business Development Coordinator
  Dune Jharap Business Development Coordinator