Conversie Optimalisatie

Haal meer omzet uit je website of shop met conversie optimalisatie. We brengen het gedrag van bezoekers in kaart en achterhalen de grootste knelpunten. Zo spotten we kansen voor een hogere conversieratio. Benieuwd welke quick wins we direct adviseren?

Meer bezoekers omzetten tot klanten

Welke voordelen behaal je met conversie optimalisatie?

Meer bezoekers laten converteren

Op basis van betrouwbare data leer je wat werkt en wat niet werkt. Zo voer je optimalisaties door die voor verbetering van jouw online kanalen zorgen. Door drempels binnen het oriëntatie- en koopproces te verlagen, voltooien meer bezoekers het aankoopproces.

Gebruiksvriendelijkheid verbeteren

Door de gebruikerservaring onder de loep te nemen, leer je jouw klanten kennen. Waarom bezoeken ze jouw website en wat hebben ze nodig? Pas het antwoord op deze vragen toe, zodat je klanten de gewenste ervaring krijgen en jij de gewenste conversies.

Rendement van jouw campagnes verhogen

Om ervoor te zorgen dat jouw campagnes een succes zijn, moeten bezoekers zich converteren. Door obstakels te verwijderen en de gebruikerservaring te verbeteren, zie je een conversiestijging. Het rendement van de campagnes stijgt daardoor direct, zonder dat de kosten toenemen.

Jouw website relevanter maken doe je met conversie optimalisatie

Gezamenlijk lossen we jouw uitdagingen op!

Neem contact op

Onze partners & tools

 • Voor deze klanten namen wij eerder de website onder de loep

  Een nieuwe website voor Securex

  Bekijk deze case

  Een nieuwe website voor Securex

  Bekijk deze case

  Jouw conversies een boost geven?

  Het verhinderen van de optimale ervaring op jouw kanalen is verleden tijd. Onze CRO-specialisten stellen jouw bezoekers centraal, sporen de knelpunten op en maken de weg naar aankoop sneller en eenvoudiger.

  Dune Jharap Business Development Coordinator
  Dune Jharap Business Development Coordinator