Search Engine Optimization (SEO)

Online vindbaarheid via zoekmachines maakt hét verschil tussen wel of geen traffic op jouw website. De positie die een zoekmachine als Google toekent aan jouw website is hierbij cruciaal. Onze SEO-experts weten hoe zij de populariteit van jouw website vergroten door te blijven optimaliseren. Zo behaal je een hogere score in zoekmachines en meer bezoekers.

Meer relevant verkeer bereiken

Hogere positie in zoekmachines

Zorg dat zoekmachines jouw pagina goed indexeren door de juiste techniek, meta-data en sterke content. Het optimaliseren van jouw pagina’s heeft een positief effect op je positie binnen zoekmachines. 

Meer relevant verkeer bereiken

Door te optimaliseren op de zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt, is de kans groot dat ze met hun zoekopdrachten bij jouw product of dienst uitkomen. Zo vergroot je het aantal relevante bezoekers.

Meerwaarde op de lange termijn

Met zoekmachine optimalisatie betaal je niet voor bezoekers, maar komen ze via organische resultaten op jouw website terecht. Pagina’s kunnen zo jarenlang een dagelijkse stroom aan bezoekers opleveren.

Zoekmachine optimalisatie levert meer bekendheid, relevante bezoekers en conversies

Wij maken jouw website beter vindbaar!

Neem contact op

Hoe pakken we het aan?

Technische analyse 

Een technisch goede website is de motor achter SEO. Heb je de technologie niet op orde? Dan leidt dit tot een verminderde positie in de zoekresultaten. Wij brengen alle technische SEO-verbeterpunten in kaart en adviseren over de best mogelijke oplossing.

Zoekwoordanalyse 

Zonder zoekgedrag is er geen SEO. Jouw doel is gevonden worden op de relevante zoektermen van jouw doelgroep. Vanuit een uitgebreide zoekwoordanalyse, zorgen wij dat jouw website nóg beter te vinden is.

Autoriteit verhogen

Doorlinken vanuit andere websites naar jouw eigen website is de basis voor succesvolle linkbuilding. Het zorgt voor een hogere organische positie op relevante zoektermen en tot meer verkeer. Zo krijg jij autoriteit en werk je tegelijkertijd aan jouw branding.

Onze Partners

We werken graag samen! Voor zoekmachine optimalisatie doen we dat onder andere met de volgende partners:

 • Een nieuwe website voor Securex

  Bekijk deze case

  Full Service Digital Marketing voor 1BOX

  Bekijk deze case

  Een nieuwe website voor Securex

  Bekijk deze case

  Full Service Digital Marketing voor 1BOX

  Bekijk deze case

  Door klanten gevonden worden?

  Onze SEO-specialisten helpen je direct aan organische groei! Zo bereik je hogere posities, meer (potentiële) klanten en conversies.

  Dune Jharap Business Development Coordinator
  Dune Jharap Business Development Coordinator